Dagens aktivitet

Det känns så skönt att bara ta en me-time mitt på dagen. Lägenheten är städad, höstblommorna är planterade, lyktorna är på plats och födelsedagsbarnets present är inhandlad och inslagen inför kvällen. Fubby är ute med sin bror så jag passar på och tar det lugnt inför kvällen. Så det här är vad jag passar på och gör en stund. Det här kallar jag för en perfekt lördag :)


Ha begär

Jag sitter och planerar lite för kommande flytt, vad jag tyckte blev bra med nuvarande lägenhet och vad som blev mindre bra. Insåg att jag har kört på för mycket "design" utan funktionalitet. Så nästa lägenhet ska bli mer funktionellt. Något jag tänkte mycket på när jag köpte möbler och andra föremål är att jag skulle vara/bli kär i dem annars köper jag inte. Och detta har resulterat i att jag har massa saker med mig som ska med till flytten.
En annan skönhet som jag vill införskaffa är denna, lite för dyr men medför mycket kärlek.

Dagen i korthet

Jag börjar inför denna inlägg. Brukar tycka att dagarna springer iväg och jag har inte tid att blogga. Så vi kör på regelbudna kortinlägg istället :)
 
 
Har: Fixat klart lite jobbgrejjer för ikväll (företagsmöte då), städat och plockat undan lite, målat naglarna med Essie´s Bordeaux.
Just nu: Försöker ta tag i det här med bloggandet igen, tyckte det var kul att ha en egen plats att skriva av sig och lägga upp lite bilder.
Ska: Ta en fika med syrran innan jag åker och handlar och påbörjar middagen.
Humör: Bara bra
Äter: Pistage och hasselnöts biscottis, som jag bakade igår.
Dricker: Kusmi-té
Bästa: Att jag har en riktig skön och bra dag utan stress
Sämsta: Att jag inte hittar min storlek av wellywarmes jag vill ha till mina Hunters.
Väder: regnigt och halvtråkig, perfekt för en hemma-dag!

RSS 2.0