My perfection


Adventskalender 2010

Nu börjar jag längta till julen, det är snart sista helgen innan hela julmånaden drar igång och jag vet inte om er men jag längtar!! Denna adventskalender från Body shop kommer göra min jul mycket roligare. Älskade chokladkalendrarna är jag var liten men den här är perfekt för mig i vuxen ålder ;)
24 härliga dagar med presenter, krämer och smink för att ta hand om sig själv...kan nog inte bli bättre.
Ett tips till både er själva och de ni tycker mycket om är att skämma bort era nära med en adventskalender, jag kan säga att jag blev jätteglad och längtar redan till första december så jag kan gå loss på min ;)


Tjuvstart

Jag vet, jag vet, men jag kunde inte vänta längre!! Vi småstartade julen igår med lite glögg, pepparkakor och lussebullar. Åh så gott det var ;) Jag har verkligen saknat lussebullarna, de är mina absoluta favoriter. Jag är lite glad för att dessa inte finns året om, annars hade jag vägt betydligt mer än vad jag gör idag. Sjukt goda...

Ikväll blir det AW med några vänner och middag, tror även att jag kommer stanna förbi Pressbyrån på vägen hem ikväll om de fortfarande har öppet för några lussisar till frukost imorgon ;)

(Ser ni, jag är inte ens kräsen med att det ska vara hembakade eller innehålla knappt någon saffran, här slukas allt mina vänner).


Kaffesugen



Nu när jag jobbar hemifrån och inte har Nespresso-maskinen som vi har på jobbet nära till hands saknar jag den så mycket. Det är så himla lätt att få en kopp gott kaffe på ett enkelt sätt med bara ett knapptryck. Så nu sitter jag och funderar på att köpa mig själv en tidig julklapp? Sitter och kollar på alla maskiner och kan inte bestämma mig helt för vilken jag vill ha. Jag brukar inte dricka så mycket mjölk till så det lutar mer mot en klassisk espresso-maskin, sen kan jag tänka mig att köpa till en separat mjölkskummare för tillfällen man vill ha lite mer annorlunda kaffe.
Sen kommer nästa stooora fråga....vilken färg ska man satsa på??
Jag kommer nog gå förbi Nespresso-butiken på Biblioteksgatan imorgon och kollar närmare på alla skönheter, så får vi se vad det blir till slut.



Vinterland

Åh, nu är vintern här på riktigt! Det var riktigt jobbigt väder igår när det snö-regnade och blåste samtidigt men nu när det har lagt sig så fint på marken och det har slutat blåsa är det så himla ljust och fint :) Nu hoppas jag bara att det inte smälter bort så snabbt så det blir slask igen.
Tack och lov är jag ledig idag och imorgon, så jag ska bara försöka vara hemma och jobba härifrån och fixa och trixa lite. Så än är det inte helt akut med nya vinterskor, men till helgen måste jag ut och leta efter ett par snygga. För mina högklackade stövlar funkar inte längre i det här vädret, jag halkade runt igår på vägen hem.

Jag ska försöka ta några bilder och lägga upp dem här på bloggen när jag har fått ordning på allt här hemma. Just nu ligger allting i påsar och kartonger och väntar på att hantverkaren kommer hit och borrar lite.
Önskar er en riktig härlig vinterdag!


Be proud

Den här helgen som har gått har jag fått mycket gjort och hunnit njuta av mina nära och kära :)
Jag är jättestolt över mig själv, för jag lyckades ta min certifiering som jag har kämpat med! Kändes så skönt när jag såg resultatet och visste att jag nu kunde bocka av det här på listan och nu gå vidare med nästa del. Så det blev en perfekt start på min helg! Det är så kul när man ser själv hur man växer som människa när man klarar av något som man från början tyckte var jättesvårt. Nu ska jag njuta resten av kvällen framför tv:n med många tända ljus här hemma och en bra film. Önskar er en skön avslut på helgen :)

När jag har ont..

Idag ligger jag hemma och har ont, jag har skadat min ryggrad av alla ställen?? Så nu myser jag i soffan med ett stort kopp thé och macaroons som en underbar vän köpte till mig från Paris!
Det är de små ögonblicken i livet som lämnar avtryck i livet. Hoppas ni har en bra kväll!

 


Höstrusk

Gud vilken tråkig väder det är idag :( Jag börjar snart få jullängtan men ute ser det verkligen grått och tråkigt ut.
Så vad hittar man på en dag som denna då det regnar ute? Lite skönt är det att man jobbar, dagar som denna. Har märkt att jag är väldigt aktiv av mig och hunnit redan fixa flera saker som låg på mitt skrivbord, plus att jag hann med en riktig långlunch idag på Berns med mina kollegor (och självklart gick jag snabbt vidare till efterrättsbordet ;) jag är en sådan gottegris, kommer få ångra det senare när jag får köra dubbla träningspass i veckan).

Själv har jag planerat in bio med en vän som kvällsplaner, annars är den här listan trevlig och man hittar alltid något som passar humöret ;)

Ha en bra kväll!


November




Jag kan inte förstå att det redan är november, det här året har gått fram så himla snabbt.
November är mörkrets månad sägs det men jag ser bara massor med tillfällen att mysa hemma (något jag tyvärr inte hinner göra så ofta som jag vill). Så nu ska jag passa på. Något annat som jag brukar fastna för är heminredning nu när det börjar bli kallare ute. Det jag har fastnat för nu är att göra om mitt sovrum lite. I helgen hittade jag den perfekta tavlan för att hänga över sängen!! Det var inte det lättaste kan jag säga...jag har velat länge fram och tillbaka på vilken typ av tavla eller tavlor jag ska köpa, men sen när jag såg den här, då sa det bara klick! Den kändes så rätt och perfekt till hela rummet. Lite smörigt sagt, men jag älskar när jag ser en möbel eller plagg eller pryl och blir lätt förälskad.
Nackdelen är väl när man sen ser priset. Det brukar sällan vara det billigaste som man faller för.
Den här sovrummet har jag lite som inspiration, tycker färgerna är så snygga. Nu letar jag efter en skön pälspläd för att fullgöra looken :)


RSS 2.0