Pei-Pod

Så här blev vovvens nya crib, jag kan meddela att han är väldigt glad (läs bortskämd) och vi båda är mycket nöjda :)


Tidig julklapp

Jag fick en tidig julklapp för någon dag sen :) eller egentligen är det en certifierings present för jag klarade en svår certifiering. Nu behöver jag bara hitta en snygg case till den. Insåg att det var lättare sagt än gjort men jag tror det kommer komma ut fler med tiden. Just nu är jag iallafall super nöjd, då jag ska använda den mest som läsplatta så inga fler fysiska böcker kommer inhandlas bara e-böcker :)
Mitt problem är att jag har så mycket lästa böcker som ligger här hemma. Försöker alltid ge bort dem när jag har läst ut dem, men nu slipper jag det och jag kommer alltid ha kvar mins böcker genom iCloud.


Vinter dag

Det är en riktig härlig dag idag! Det här var min utsikt på väg till jobbet. Nästan så att man vill ge sig ut på en långpromenad, ifall det var lite färre minusgrader, (-14) stod det innan jag gick hemifrån.


Net-a-porter blir tidning

För de som inte redan har hört det så kommer Net-a-porter att lanseras som tidning under 2013 :)
Me like!

The perfect ice cubes

Jag måste bara tipsa om den här perfekta is kubslådan som ger helt perfekta kvadratiska iskuber precis som man får på alla uteställen som har riktiga mixologer (bartenders). Märket heter Lékué, och storleken XL. Kan även tipsa om att lägga limebitar eller mynta (eller bär för den delen) i när ni ska frysa in så blir de perfekta för drinken. Inser ni hur många gåner jag har använt ordet perfekt i denna inlägg!?! Det är bara för att jag har letat sjukt länge efter den här produkten :)

White wishings for Christmas

 
 
 
- Nya lurar a-Jays Four
- iPhone 5
- Pei-Pod vit
- iPad mini
- Bunny Case for iPhone 5
 

Puppy christmas

 
 
Jag sitter och funderar vad min fyrbenta vän ska få i julklapp. Och det enda som jag vill ha till honom är en Pei-Pod hus: Hip homes for happy pets, med andra ord ett vitt ägg men den urskönaste kudden. (Japp, för han är den coolaste lilla vovven, där bara det modernaste är god nog ;) ). Då min lilla vän har en förkärlek till furry´s, så täntke jag klä in kudden med päls istället. Vilket är förståeligt för alla som känner mig då jag är lite av en färgfascist och alla kuddar som de har inte riktigt passar mig i smaken.

RSS 2.0