Hösten



Gud vad kallt det är idag!! Känner att jag borde ha satt på mig en tjockare jacka och halsduk!?! (skämmer jag ut mig om jag säger att mina tunna skinnhandskar skulle ha satt fint imorse också?). My God, det här kommer bli en kall vinter..och jag tyckte förra året var jobbigt. Men men än är det höst, eller nja..snart eller? Gud vad jag är förvirrad nu men jag kör på att det officiellt är höst för mig idag! Mycket av det kan bero på att jag var inne på Sia´s hemsida och kollade efter en vas jag såg för ett tag sen och ville se om den finns kvar. Men icke, de har höstat till det ordentligt och jag blev verkligen sugen på myskvällar hemma med massa ljus, många glas rödvin (där rök min tandblekning) och mustiga soppor.
Åhh...Höstis du är välkommen hemma hos mig!

Kan inte bestämma mig för en vipp?

Jag behöver köpa en ny tvålpump, märker hur beroende jag är av flytande tvål!?! och efter min olycka med min gamla reklangelformade snygging letar jag efter en ny förälskelse (olyckan?...ja...alltså...tidig morgon..inga linser..råkade slå till den...den flööööööög...ja ni kan räkna ut resten). Så efter många titt har jag fastnat för lilla vippen. Dock måste jag gå och kolla upp den en gång till, den ser så "mullig" ut?? Är det bara jag som ser likheter mellan den och msn-gubben?? Och nästa svåra frågan är....vilken färg??? svart eller vit?
My oh my...vilka I-landsproblem jag har..


Jag är besviken..

Jag är så besviken på Sverige just nu!!
Jag kan inte fatta att det är så många som röstar på Sverigedemokraterna!??! Det känns så sen 80-tal början på 90-tal. Jag tycker det är underbart med mångkulturellt, att länders gränser suddas ut med Internet och att vi alla kan umgås oavsett etnicitet, ålder, personlighet osv..
Frågan är om de som röstar på Sverige verkligen förstår vad de röstar på och vad de är som de vill ha bort!?!?

Så jag säger som de andra till er som har röstar på SD:
Dina bokstäver är latinska. Din demokrati är grekisk. Din pizza italiensk. Din kebab är Turkisk. Din alkohol uppfanns av en iranier, och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå, och han den där roliga på TV är kurd. Din landslagskapten är bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan "invandrare" Sverigedemokraterna?

Hoppas folk verkligen tänker efter i framtiden och speciellt vid nästa val!


RSS 2.0