Söndags chill

Idag kör vi på skön söndags chill med lite god fika, Nespresso och tända ljus. Lite av en snöstorm ute så det blir mycket tid hemma. Vi ska bara ut en sväng och kolla in nya lägenheten som håller på att byggas. Gissa om jag är nervös ;) men sjukt exalterad!
Önskar er en toppen söndag


Friday evening!


Åh, ääääntligen är det fredag!! Älskar fredagar, tror det beror på att man vet att man har två lediga heldagar som väntar en. Ikväll ska jag och Mr. A spendera kvällen framför tv:n med nya säsongen av real housewives :)
Jag som brukar ha stenkoll på alla roliga serier hade totalt missat att hela säsong 2 har kommit ut!! Love the drama och intrigerna, perfekt för mig som varken vill eller orkar med drama i mitt eget liv, då får man perfekt dos utan att behöva beblanda  mig, plus alla vackra hem, lyxliv och detaljerna ;)
Till det kommer det bli tända ljus, mys, pizza och vin. Älskar sådana här kvällar då vi bara myser tillsammans och kollar på någon film eller rolig serie.

Önskar er en toppen fredag!

Bio

Gårdagens aktiviet efter jobbet bestod av bio med vänner och barhäng (två glas rött vin) på AG. Var supertrevligt att bara umgås. För min del har det varit mycket jobb på sistone så det kändes väldigt kul att bara släppa alla tankar om jobb och bara ha kul en kväll.

Filmen var well...inte helt i min smak..lite för rå men jag tyckte ändå att den var bra för vad det var för typ av film.


Nu sätter vi igång på riktigt :)

Allt är äntligen uppdaterad och installerad på min iPhone, så nu kör vi blogg på riktigt.


Disney on ice


Jag är så glad att jag har en guddotter!! Förutom att hon är världens mest underbaraste så kan jag få vara lite "barn" med henne också. Hon älskar Disney prinessorna just nu och vad kan man ge henne i julklapp då? ;)
(förutom My little Pony familjen hon fick).
Självklart ska jag ta med henne idag och se Disney on ice prinsessorna, vet inte vem av oss som ser mest fram emot det :)

Nytt år, nya löften


Är det dags att köra på en nyårs resumé? Så vad har hänt i år som sticker ut och vad har jag lärt mig sen sist?
Att njuta och leva hamnar på nummer ett på min lista för i år. Följt av hälsa för både mig själv och speciellt mina familjemedlemmar. Och våga ta risker och komma ihåg att ingenting är omöjligt! Man kan planera sin framtid PRECIS som man vill ha det. Detta ska inte bli ett långvarigt inlägg..men för 2012 ska jag ge ytterligare ett nyårslöfte och det är att satsa lite mer på det vackra och ytliga och dokumentera allt här på bloggen. Jag avnänder bloggen mest som min bollplank för vackra bilder och tankar och under detta år har jag inte dokumenterat allt och uppdaterat bloggen som jag borde för att ha kvar allt och behålla känslan.. så under denna kommande år ska jag verkligen göra det!

2011 blev ett helt underbart år med mycket nytt och ett stort steg närmare mina mål och drömmar. Nu tycker jag att vi gör 2012 till det bästa året någonsin!

RSS 2.0