Nya snoddar

Har ni hört talas om den här produkten? Det här är den mest omtalade gummisnodden som varken sliter eller skadar ditt hår, och den går aldrig sönder hur du än töjer ut den. Jag beställde ett paket tidigare i veckan och sitter med en i håret just nu. Riktig bra och smart produkt måste jag säga! Enda nackdelen är att jag beställde i transparant färg, vilket inte var så smart för den syns inte och man hittar den inte lika lätt när man lägger i från sig den ;)
Så nästa gång blir det svarta snoddar jag beställer.

 

  • Kan användas flera hundra gånger.
  • Behåller samma elasticitet.
  • Skonsamma för håret.
  • Sitter säkert där du satt dem.
  • Glider ur utan att trassla eller göra ont.
  • Innehåller 8 hårsnoddar (4 mm breda)

Skönheten

Nu har jag äntligen tagit tag i det och gått över till Mac ;) Hoppas den håller alla lovord jag har hört :)
Trots att jag inte kan alla kommandon än så måste jag säga att det inte var så svårt som vissa får det att låta. Fast saker jag inte kan googlar jag direkt upp så det går väldigt snabbt och smidigt. Måste dock ge Apple cred för den underbara designen och alla bra program. Efter mycket om och men blev det en MacBook Pro 13 tum. Och jag tror vi kommer trivas väldigt bra tillsammans ;)


Ny färg och fukt

Två nya produkter fick följa med mig hem idag, kände att mina händer behöver lite uppmuntran inför hösten. Nya nagellacket är i färgen Ballerina, härlig naturlig rosa ton. Och väldens bästa handkräm, ett måste för alla nu när det håller på och blir kallare ute.

Nail spa

Idag har jag en total egen-dag med mycket pampering av mig själv ;)
Saknar att det inte finns lika många snygga nagelsalongen här som i Los Angeles, det är nog det jag saknar mest (förutom solen och människorna självklart)
Jag har bokat en tid idag och håller tummarna för att de håller standarden här hemma.
Efter det är det mer sittning hos frisören med klipp och färg. Allt för att göra mig redo för jobbet :)

 


Mason Pearson

Nu har jag äntligen tagit tag i det och beställt borsten alla refererar som hårborstarnas - Rolls Royce. Jag gillade känslan när man borstar håret. Känns verkligen som hela skalpen får massage. Sen får vi se om jag verkligen får finare hår av den här borsten.... Men jag förstår varför alla älskar den. Återkommer senare...


Morgonmys


Härlig morgon!! Från och med idag är jag ledig i tre veckor!!! Njuter dagen med serier, tidning, té och vovven ;)
Perfekt plan en dag som denna då det öser ner utanför.
Life is goooood

(Det här är mina tre veckor extra ledighet, jag har redan haft min semester)

RSS 2.0